TKL på Facebook

Teknologkåren vid Luleå tekniska universitet har lagt till ett evenemang.

VAR: Kunskapens bro + A-torget
NÄR: 1/11 kl. 18.00
PRIS: 0 pesetas

Nolleperioden må vara över men studentlivet har bara börjat. Det är dags att viga in overallen och vad kan då vara mer passande än en overallsinvigning? Onsdag den 1a november är det dags att dra på sig den nya ovven och bege sig till skolans område. Klockan 18 kickar vi igång en färgstark invigning, se till att vara i god tid så ni inte missar någonting. Ta med egen valfri dryck men kom ihåg, om den innehåller alkohol är det starkt förbjudet att förtära denna på skolans område. Förvara den istället i säkert förvar, exempelvis i en ryggsäck eller väska. Förutom overallen är oömma kläder en rekommendation, vi kommer vara både utom- och inomhus.

Eventet startar vid kunskapens bro (bron mellan universitetet och Ica porsön) klockan 18 och kommer fortsätta i A-torget och innergården. Ingen föranmälan krävs men för att delta behöver du ha ett giltigt (uppdaterat) LTU-kort och legitimation. Själva eventet är gratis men sexmästerierna på plats kan sälja sina egna märken. Begränsat till 150 platser.
... See MoreSee Less

View on Facebook

13 hours ago

Här kommer ett expressmeddelande till er som letar ex jobb!

Explore the Atlas Copco world – do your thesis with us!
We offer you the opportunity to work on an exciting thesis project in one of our locations, and a chance to contribute with your knowledge and innovative ideas.
Our application period is now open.

Apply at atlascopcothesis.se/
... See MoreSee Less

1 week ago

View on Facebook

LARV-logotyp

Flag_of_the_United_Kingdom

TKL Veckomejl

Samarbetspartners

Unionen
Sveriges Ingenjörer
Academic work
Company line

Sponsorer

Fello
Podio