Laddar Karta...

Date/Time
Date(s) - 14/10/2014 - 15/10/2014
13:00 - 22:00

Location
C305

Categories


Kom på Future@Work och låt dig inspireras av olika karriärval!

future at work_student

Luleå studentkår, Teknologkåren och Ex-jobb Luleå bjuder in dig till två inspirerande eftermiddagar med både alumner och företag. Inspireras av föreläsningar, nätverkande, mässa, mingel och konkreta tips och råd inför ditt ex-jobb/uppsats.

Anmälan sker här

Sista anmälningsdag är söndag 12 oktober.

 

Tisdag 14 oktober

Låt dig inspireras av olika karriärval!

Alumner berättar om sina erfarenheter under en fullspäckad eftermiddag. Hur tänkte de i slutet av sin utbildning och hur hamnade de på sin arbetsplats? Hur går vägen från uppsats till första jobbet och är den vägen spikrak? Detta är några delar våra inbjuda alumner kommer prata om.

Tidsschema:

Vi startar eftermiddagen i salen C305

13:00-14:00 Jenny Dagman, Vattenfall.
Berättar om sin karriärsresa och hur hon hamnade där hon är idag, förutom det kommer Jenny också prata om hur Vattenfall tänker när de ska rekrytera nya medarbetare.
14:00-14:30 Fikamingel
14:30-16:00  Sedan följer sex kortare föreläsningar av alumner som idag arbetar inom vitt skilda positioner och företag. Vi träffar bland annat Tomas Karlsson, VD Agency 9. Josefin Hedberg, VD Incita och Josefin Wäppling Bernardzon som har bred erfarenhet av företagande i sin roll som regionchef för UF Norrbotten.

Onsdag 15 oktober.
Inspirationsföreläsning – vad kan exjobbet leda till? Spännande panelsamtal där representanter från små och stora företag och offentlig sektor deltar och ger sin syn på utbildning, exjobb och karriär. Hur såg deras väg ut? Och hur tänker de vid rekrytering? Konkreta tips och råd varvat med personliga berättelser öppnar vår kväll som följs av mässa, mingel och god middag.

Tidsschema:
Vi startar eftermiddagen i salen C305.

15:45 Registrering, hämta ut din namnbricka och ta en kopp kaffe och fika
16:00 Välkomna
Ca. 16:10 Inspirationsföreläsning
Ca. 16.40 Paneldebatt – företag och studenter samtalar om möjligheterna som ett exjobb och C-uppsats kan leda till. Vi hör även deras personliga berättelser, vilken väg tog deras karriär och gick det alltid som man tänkt sig? Vilken nytta ser mindre respektive större företag med exjobb? Och finns det företag som oväntat erbjuder exjobb.
Ca. 17:10 Mässa/Mingel – företagen har montrar i Ljusgården där ni som studenter har chans att ställa alla frågor ni kan tänkas ha om ex-jobb.
Ca 18.30 Middag
In på STUK där du välkomnas med fördrink. Vi minglar en stund och därefter intar vi en väl smakande middag, baren är öppen för den som önskar mer att dricka.
Ca. 20:00 Kvällen avslutas