Laddar Karta...

Date/Time
Date(s) - 24/01/2014
08:45 - 09:45

Location
STUK, Vattenfallssalen

Categories


Som samhällsutvecklare hos oss på Trafikverket arbetar du ur ett helhetsperspektiv för ett hållbart, tillgängligt och säkert transportsystem där vi tar hänsyn till människa och natur. Utifrån vår vision ”alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt” arbetar vi tillsammans för ett tillgängligt och livskraftigt Sverige.

Vi planerar, bygger och underhåller Sveriges infrastruktursystem och levererar varje dag samhällsnytta både till enskilda resenärer och näringsliv. Vårt arbete bidrar till attraktiva livsmiljöer, livskvalitet, god hälsa och ger trafikanter och näringsliv goda möjligheter att genomföra sina resor och transporter.
I vårt uppdrag ingår långsiktig infrastrukturplanering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Vi ansvarar även för byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar.

På Trafikverkets morgonföreläsning får du veta mer om vad Trafikverket gör, vad du inte visste om dem och vad de kan erbjuda dig som student. Du kommer även att få veta mer om deras verksamhetsområde Investering.

 
Vi bjuder på frukost.