Bli kårmedlem direkt i din mobil, dator eller surfplatta, var du än är och när som helst. Det enda du behöver göra är att gå in på Teknologkårens medlemsportal medlem.teknologkaren.se för att betala ditt medlemskap. Sedan kan du uppdatera ditt LTU-kort för att få kårstämpel och ta del av alla medlemsförmåner.

På medlemsportalen kan du även logga in och hantera dina kontaktuppgifter och se vilken typ av medlemskap som du har.

Det nya kårmedlemskapet kostar nu enbart 300 kronor per läsår, där vi gått ned från tidigare 450 kronor för att ge fler möjligheten att kunna bli kårmedlem.

För att underlätta hanteringen av ditt medlemskap och göra det billigare för många har vi ett nytt medlemskap som för 6 års tid, vilket då innebär hela studietiden. Detta medlemskap kostar 900 kr, dvs studerar man mer än 3 år sparar man pengar för varje år därefter.

För de studenter som har 2 år eller mindre kvar att studera kan man under HT14 besöka vårat kansli och komplettera sitt medlemskap för 450 kr så att det täcker resterande tid.

Från och med hösten 2014 ingår Mecenat endast för de studenter som är kårmedlem. Efter många år av samarbete mellan Mecenat, LTU och kårerna, fortsätter nu kårerna samarbetet med Mecenat.

Vid årsskiftet gick avtalet med Mecenat ut, och det var i samband med detta som vi kårer valde att fortsätta avtalet och även göra förmånen exklusiv för våra medlemmar.

För att få tillgång till Mecenatrabatterna, bli medlem i kåren.