Här kan du som företag läsa om hur ni tillsammans med oss på Teknologkåren når ut till teknologstudenter i Luleå. Vi jobbar ständigt med att våra medlemmar, och andra studenter här på LTU, ska få möjlighet att möta företag och få upp ögonen för de möjligheter som arbetsmarknaden erbjuder.

Evenemang

För att studenter ska få möjlighet att inspireras av företag och för att företag ska få möjlighet att hitta duktiga studenter. Det är syftet med att vi på Teknologkåren vill arrangera företagsnära evenemang för teknologer på Luleå tekniska universitet. Det finns oändliga möjligheter för mötesformer mellan studenter och företag. I vår eventportfölj hittar ni förslag på mötesformer som vi vet är uppskattade av studenterna.

Casekväll

Casekväll

Case-event är mycket populärt bland studenter. Studenterna får chansen att hjälpa ert företag med ett problem. Utbytet är stort då både ni och studenterna interagerar under evenemanget. Ni som företag får möjlighet att hitta ambitiösa och kreativa studenter genom att iaktta deras kunskap i skarpt läge. Arrangera det enskilt eller tillsammans med andra företag.

LARV-01

Mässplats på LARV

Under vecka 3 i januari slår vi upp portarna för LARV, Luleå ARbetsmarknadsVecka, en vecka full med evenemang, mässdag, mingel och bankett. LARV 2021 anordnas för 39:e året i rad och erbjuder er en mötesplats för att knyta nya kontakter med teknologstudenter som studerar här i Luleå. Som företag får ni möjlighet att ställa upp en monter på mässan och möjlighet till att träffa mässans alla besökare.

Företagspub-01

Företagspub

Under avslappnade former får studenter möjlighet att träffa era företagsrepresentanter under en kväll på studentpuben. Arrangemanget är en mycket uppskattad form av möte mellan ert företag och studenterna. Håll en företagspresentation, informera med flyers, bjud på något gott från pubmenyn eller hitta på något kreativt för studenterna att göra. Evenemanget går att utforma efter era önskemål.

Marknadsföring

Som företag kan det vara svårt att hela alltid ha möjligheten att vara på plats för att rekrytera studenter. Resurserna räcker inte till att skicka företagsrepresentanter kors och tvärs över Sverige. Därför erbjuder vi på Teknologkåren er att synas på andra sätt tillsammans med oss. Att placera ut ert varumärke här och var gör studenterna medvetna om er och får dem att öppna upp ögonen för er.

Företagslogga

Samarbetslogga

Vi kan erbjuda er företag att synas lite extra på vår hemsidan. Har ni många samarbeten med oss har ni möjlighet att synas med er logga på vår förstasida här på teknologkaren.se

Frukost

Frukostvärd

Det viktigaste målet på dagen, frukosten. Genom att bjuda studenter på frukost kan ni effektivt marknadsföra er under en mycket populär morgonstund. Under eventet finns möjlighet att lägga ut flyers om företaget och finns det något speciellt företaget vill framföra går det via oss. Det går också att medverka på frukosten med exempelvis roll-up, säga några ord och kanske utlysa en tävling? Låt fantasin flöda och sätt en härlig känsla kopplad till ert företag.

Tentakaffe

Bjud på Tentakaffe

Fyra gånger per år är det tentaperiod för studenterna i Luleå. Passa då på att under intensiva tentaperioden lysa upp studenternas tillvaro genom att bjuda dem på kaffe. Tentakaffe är mycket uppskattat av studenterna och ni har möjlighet att effektivt synas för studenterna genom bland annat pappmuggar med ert eget tryck på.

Viktor Centing

Projektledare LARV
Tel: 070-686 25 84
Mejl: pl@larv.org