På denna sidan visas de samarbeten och rabatter som Teknologkåren erbjuder sina medlemmar. Vill du veta mer om vad vi gör och varför du ska vara kårmedlem så kan du läsa om det på teknologkaren.se/varfor-karmedlem/

STUK Bar och Restaurang

STUK finns på campus Luleå och är studenternas egna uteställe. STUK ägs gemensamt av Teknologkåren och Luleå studentkår. Kvällstid arrangerar STUK allt från lunga pubkvällar till storslagna utekvällar. Under dagtid driver de café- och lunchverksamhet. Som kårmedlem får du rabatterat inträde till nattklubben, rabatt på lunch, frukosterbjudanden och under tenta-p gratis tentakaffe.
www.stuk.nu

Mitt Livs StiL

Campusgymmet som erbjuder allt från massage till hård styrketräning. Som kårmedlem får du ytterligare rabatt på ditt träningkort från Mitt Livs StiL. Rabatter på guldkort: 20 kr rabatt per månad eller 245 kr rabatt per år.
www.mittlivsstil.se

Mecenat

Mecenat är ett rikstäckande företag som jobbar för att samla alla studentrabatter för att göra ditt liv som student lite enklare. Som kårmedlem får du tillgång till mecenatrabatterna och du får även mecenatloggan på ditt LTU-kort. Lär mer om vad Mecenat erbjuder dig som kårmedlem på deras hemsida.
www.mecenat.se

Kulturens hus

Som kårmedlem får du exklusiva rabatter på evenemang i Kulturens hus.

Förutom 100-tals konserter i huset årligen hittar du också Konsthall, Bibliotek, Restaurang och Café här.

Håll utkik i Teknologkårens nyhetsbrev för nya evenemang och rabatter!
https://www.kulturenshus.com/studentrabatt-pa-kulturens-hus/