Arbetsmarknadsenheten

Arbetsmarknadsenhetens ordförande (AO) – Arvoderad

Vad innebär rollen?

Som Arbetsmarknadsenhetens ordförande (AO) ansvarar du för att skapa och upprätthålla kontakten med näringslivet. Genom att arbeta med evenemang, sponsringsmöjligheter samt samarbetsavtal så bygger du inte bara kårens kontaktnät, utan även ditt eget. Posten innebär ett tätt samarbete med sektionernas arbetsmarknadsansvariga för att stärka organisationens relation med näringslivet. Ett nära samarbete med motsvarigheter hos kårer runt om i Sverige är en förutsättning för att stärka kårens näringslivsarbete. Som Arbetsmarknadsenhetens ordförande sitter du även med i Career Centers styrelse.

Till din hjälp har du två utskott att arbeta med; Arbetsmarknadsrådet samt PREvent. Arbetsmarknadsrådet består av sektionernas arbetsmarknadsansvariga och PREvent består av 6 personer som utöver att hjälpa dig med event under året, även planerar och genomför en temavecka varje vår.

Vad krävs av den som utför rollen?

I rollen som Arbetsmarknadsenhetens ordförande är det viktigt med en hög social kompetens då du kommer att representera Teknologkåren gentemot näringslivet. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning samt att du är en skicklig förhandlare som strävar efter att skapa och upprätthålla goda relationer med företagen. Som person är du nyfiken, inte rädd för att testa nya saker och du är även säker på din sak. Meriterande egenskaper är tidigare erfarenhet av arbete i näringslivet för att du ska förstå hur företag fungerar.

Projektledare LARV (PL) – Arvoderad

Vad innebär rollen?

Som projektledare för LARV (Luleå ARbetsmarknadsVecka) ansvarar du för ett av de största projekten inom Teknologkåren. Rollen innebär att utveckla en av landets största teknologmässor, leda en grupp engagerade människor samt skapa och upprätthålla kontakter med näringslivet och studenter.

Du kommer under ditt år ansvara för cirka 100 företag, 200 engagerade studenter, LARV:s budget och alla aktiviteter inför, under och efter LARV. Du arbetar tätt tillsammans med Arbetsmarknadsenheten ordförande för att tillsammans stärka Teknologkårens varumärke gentemot företagen. Under året får du även chansen att besöka andra arbetsmarknadsdagar i landet och träffa mäss-och näringslivsansvariga från andra teknologkårer för att samarbeta och utbyta erfarenheter. Förutom ditt uppdrag kommer du vara en del av Teknologkårens Ledningsgrupp och således ta del och stötta de andra aktiviteter som händer inom Teknologkåren.

Vad krävs av den som utför rollen?

I rollen som projektledare för LARV bör du ha tidigare erfarenhet av ledarskap, att du har en förmåga att skapa delaktighet och engagemang i din projektgrupp. Som person bör du vara stresstålig, lyhörd och ha en känsla för problemlösning, allt för att kunna hantera de utmaningar som uppstår under projektets gång. Tidigare erfarenhet av projektledning samt arbete med ekonomiska frågor är mycket meriterande. Tidigare engagemang inom LARV samt arbete inom service är även ett stort plus.

Kontakta oss
Viktor
Viktor Centing
Arbetsmarknadsenhetens ordförande
070-686 25 85
Hanna
Hanna Westerberg
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84
Är du intresserad av att söka till en post inom arbetsmarknadsenheten?

Låter något av det här som att det vore för dig? Tveka inte att nominera dig själv genom att skicka ett mail till val@teknologkaren.se eller via anmälningsformuläret nedan. Du kan även kontakta nuvarande arbetsmarknadsenhet om du har några frågor angående någon av posterna.

Nominera dig själv eller en vän