Våra samarbetspartners

"Vi vill att Luleå Science Park ska vara en attraktiv miljö för att etablera och driva kunskapsföretag. Idag finns här omkring 1 400 personer i 100 företag som har världen som marknad. Flera av dem ligger långt framme i den globala teknikutvecklingen och en del av dem är rent av världsledande. "

Luleå Science park verkar för att vara en mötesplats för idé- och kunskapsutbyte mellan näringsliv, organisationer, akademi och samhälle. Bolaget ska attrahera etableringar och erbjuda en innovativ miljö för kunskapsintensiva och innovativa företag (produkt-, tjänste- samt sociala företag). 

Vill du läsa mer? Du hittar deras hemsida här.

"Framgångsreceptet är att ligga långt fram i utvecklingen och att hela tiden jobba hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder." - Robert Lindström, grundare av Company Line

Company Line startades 1988 och har sedan dess blivit ett ledande profilföretag inom branchen på den svenska marknaden. På deras hemsida hittar du ett enormt utbud av över 30 000 profilprodukter. 

Vill du läsa mer? Eller kanske kolla in deras sortiment? Då hittar du deras hemsida här.

Hitract

"Platsen som samlar alla Sveriges studenter och arbetsgivare baserat på intresse och passion"

Teknologkåren och Luleå Studentkår är stolta att säga att vi ingått i ett samarbete med Hitract, den sociala passionsplattformen, men målet att föra kårer, sektioner, utskott/underföreningar och studenter vid campus Luleå närmare varandra.

Vill du bli medlem? Eller lära dig mera om Hitract? Då hittar du deras hemsida här.