Hitract

Hitract

Hitract

Appen som samlar alla Sveriges studenter, studentorganisationer och arbetsgivare baserat på intresse och passion

Teknologkåren och Luleå Studentkår är stolta att säga att vi ingått i ett samarbete med Hitract, den sociala passionsplattformen, men målet att föra kårer, sektioner, utskott/underföreningar och studenter vid campus Luleå närmare varandra. Via Hitract så får du möjligheten att skapa en profil och visa upp dig genom dina intressen, passioner och de kurser du läst under din utbildning som du brinner lite extra för!
Detta är kårgemensamt projekt då vi siktar på att få med alla studentrelaterade organ inom respektive kår på tåget.

Varje kår, sektion, underförening/utskott och kårförening kommer få sin egen så kallade HitClub på plattformen. Denna fungerar mycket likt en sida på Facebook i och med att man erbjuda möjligheten att informera om sin verksamhet samt om de event man skapar. Som student kommer du enklare kunna se vilka föreningar som finns på vid campus Luleå och vilka event de skapar. Vi hoppas att detta kommer vidga möjligheterna för engagemang under studietiden samt skapa bättre informationsflöde om vad som händer på campus.

Via denna app så kan du inte bara skaffa nya kontakter på campus. Arbetsgivare är också aktiva på plattformen i syftet att hitta studenter vars intressen och personligheter passar in på deras arbetsplats. Du är alltså mer än bara ditt CV på Hitract!

Kårernas ambition är att under sommaren samarbete med Hitract för att förbättra plattformen och sedan implementera den i studentlivet ordentligt under kommande verksamhetsår med start under Nolleperioden 2022. Vi uppmanar såklart er att skaffa ett konto redan nu så ni inte missar något spännande samt kan få en feeling för plattformen. Vi har redan ett hundratal användare och flertal föreningar som är aktiva!

Målen med sammarbetet:

  • Att Hitract ska bli en central del av studentverksamhet på Campus
  • Majoriteten av alla föreningar och sektioner ska bli anslutna
  • Att man via appen ska kunna hitta all information man behöver för att följa vad som händer på campus
Kontaktperson

Är du en student som vill veta med om plattformen eller kanske representant för en förening som önskar att ansluta sig? Skicka ett mail med dina tankar. Du är också välkommen att besöka oss i studenternas hus!

Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09