Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.40

Kårordförande

Hej!

Senaste veckan var på den lite lugnare sidan, bortsätt från standard möten som återkommer nästan varje vecka så hade vi LTU-kickoff och en minimässa där till. Jag arbetade vidare med alla studentikosa inslag runt om campus och jag fortsatte med dokument arbete. Denna vecka kommer jag fortsätta arbetet med dokument på sidan av när jag inte är på möten.

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hellohello!

Förra veckan var jag i Lund, det var väldigt trevligt och jag fick med mig många bra insikter hem igen. Denna veckan som kommer så har jag Artic Five student team möte. På torsdag är det även dags för KF 1, hett tips att gå dit och kolla för den som är lite intresserad av hur teknologkåren fungerar. Utöver det blir det en hel del dokument läsande och jobb med styrdokument.

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Tjing tjong!

Den här veckan kommer jag vara bortrest för det mesta då jag ska på REFTEC i Linköping. Utöver det kommer jag sitta med och välja vinnaren till pris för Förnämliga insatser till gagn för utbildning på grundnivå och avancerad nivå 2023 vid Luleå tekniska universitet. På fredag kommer också nomineringarna öppna för vårt eget pris till Årets lärare 2023, så håll ögonen öppna och nominera er favoritlärare.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Tjena,

Förra veckan var nog en vecka på året, många möten och mera mail. Har i första hand fortsatt med projekt från tidigare veckor men också löst flera små problem som uppkommit under veckan: Nu taggar jag för att åka iväg till Lund på Onsdag för att träffa INTORK gruppen i REFTEC.

Tagga såva och ta det lungt i helgen. (Iallafall lördag kväll)

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Hej svejs!

Denna vecka har det varit full rulle med rekytering av NPG 24 genom marknadsföring och intervjuer. Ansökan är fortfarande öppen så se till att anmäla dig eller en vän om ni känner er intresserade. https://forms.gle/rgkTRntkyBdFbUEX6 Jag har även varit på möte med LTU fastighet och service där vi bland annat diskuterade renovering/förbättring av Studenternas hus. Sist men ironiskt nog inte minst har jag stått med på Minimässan.

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Tjena!

Senaste veckan har jag varit på KS med LS, haft strategidag, planerat inför SSO-råd och ljusveckan, varit på i-sektionens och Datasektionens Sektionsmöte med mera. Det var allt för mig, tack!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjena gänget!

Den här veckan har jag haft en hel del möten, kikat på workshops och fokuserat på mailutskick till potentiella samarbetspartners (med varierande lycka). Har dessutom varit på sektionsmöten hos Data och I, hållt i verksamhetsårets första ARB-råd och tagit PG-foton.

Pontus
Pontus Henriksson
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84