Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.07!

Kårordförande

Är på resande fot, åter på kontoret 13/02

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Tjenatjena
Denna vecka har jag lite möten, bland annat med Stuk styrelse, Kårstyrelse och Creaternity. Imorgon kommer jag även stå vi b-disken där ni kan fråga frågor om ni skulle vara intresserade av att söka till nästa års styrelse eller ledningsgrupp. Även på fredag fast då står vi på ljusgården. Även små fix med valborg ska hinnas med.
Ha en bra vecka :)

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Hej hej
Förra veckan bestod ganska mycket av att fixa med vår pulka inför S.No.P.P. Utöver det satt jag även mycket i möten med utbildningsutskottet under Tekniska fakultetsnämnden, det var flera extrainsatta möten med dem under förra veckan för att lägga grunden för allt arbete under vårterminen.
Den här veckan kommer vara lite lugnare. Imorgon kommer jag bland annat stå med valberedningen i B-disken under dagen för att hjälpa de med rekrytering och för att svara på frågor från folk som är intresserade att söka.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Hej i stugan!

 Denna vecka är jag söderut för Reftech i Uppsala och lite personliga ärenden och kommer inte vara tillbaka på kontoret fören den 21 Februari igen. Sitter mest med att planera inför olika kommande event samt ser över lite avtal som vi har. Preppar även mycket inför rekryteringen.

Om ni vill mig något finns jag på mail eller telefon.

Tills nästa gång!

 

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Skibidibap bop bap

Förra veckan hjälpte jag NPG en del med att gå igenom alla era phösaransökningar och fortsatte planeringen av upprustningen av Kårsningen. Nu till veckan kommer jag även fortsätta med detta samtidigt som jag jobbar vidare med budgeten till kommande Nolleperiod och planering inför Av4ningen 2024.

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Hejhej!

Denna vecka har jag möte med Studenthälsan, styrgruppsmöte för jämställdhetsintegrering, möte med mina projektgrupper och till sist lite eget arbete. SHOL har också en sektionsstämma som jag ska gå på :)

Tack för mig, hej!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjena! Varit en lugn vecka, jag fortsätter vidare med överlämningsplanering och standardisering av posterna. Sitter dessutom med studentbostadsservice och att göra en refurbish av hemsidan där. Har också varit med på S.No.P.P. där det första vi gjorde var att trasha vår pulka för vi missade guppet.

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84