För företag

Knyt kontakt med teknologstudenter!

Vi jobbar ständigt med att främst våra medlemmar, men även andra studenter vid LTU, ska få de bästa möjligheterna till att knyta kontakter med näringslivet och främja sina framtida karriär under sin studietid. Här kan du som representerar ett företag, en organisation eller annan extern aktör läsa om hur Teknologkåren kan hjälpa er komma i kontakt med teknologstudenter i Luleå!

 

Evenemang och aktiviteter

Studenter ska få möjlighet att inspireras av näringslivet och näringslivet ska få möjlighet att hitta inspirerande studenter. Det är syftet med att vi på Teknologkåren vill arrangera företagsnära evenemang för teknologer på Luleå tekniska universitet. Det finns många exempel på mötesformer mellan studenter och företag. I vår produktportfölj hittar du garanterat ett förslag på en typ av aktivitet eller ett evenemang vars format är i linje med just det din organisation efterfrågar.

Marknadsföringstjänster

Digitalt? På plats? Affisch? Sociala medier? Det finns mycket att ta hänsyn till när det kommer till att skapa effektiv marknadsföring. Det kan också vara svårt att alltid befinna sig på plats eller så kanske det inte finns tillräckligt med resurser för att skicka representanter kors och tvärs över hela Sverige. Därför erbjuder vi på Teknologkåren er att synas på andra sätt tillsammans med oss. Vi placerar ut ert varumärke varstans studenterna görs medvetna om er och den information ni vill nå ut med, oavsett format och tid. I vår produktportfölj kan du läsa mer om de marknadsföringsmöjligheter vi erbjuder. Missa inte att även läsa avsnittet om regler och krav rörande grafiskt samt PR-material.

Kontakt för marknadsföring

Vill du marknadsföra ditt företag eller har du frågor om våra marknadsföringsalternativ? Då kan du kontakta Informationsenhetens ordförande så får du hjälp.

Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Kontakt för event och aktiviteter

Vill du hålla i ett event med ditt företag eller har du frågor om våra eventalternativ? Kontakta Projektledare så får du hjälp.

Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84