Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.15!

Kårordförande

Halloj,
Denna vecka blir en härlig mix av avstämmningsmöten, excellent och meriterad lärare, kommunikation och kommunmöten. Jag kommer även ha möten våran styrelse tillsammans med LS styrelse för att diskutera framtiden.
Fredag är min mest mötespackade dag så leta efter mig en annan dag om ni vill mig nått.

Förra veckan hade jag lite möten om framtidens campus och labbmiljöer, jag hoppade även in på något möte om proppen och Nolleperioden för Tobbe då han varit på REFTEC träff på Chalmers. Vi hade även KF 6 där nästa års presidium och styrelse röstades om.

På återseende!

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hejsan svejsan.
Denna vecka kommer det vara möten möten och möten. Allt från stuk styrelse till ks till larv intervjuer. Mycket att göra men det är kul för då går tiden fort.
Utöver möten så är det en hel del fix kring valborg som ska försöka knytas ihop.
Med det sagt önskar jag er en trevlig vecka!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Halloj
Förra veckan bestod till största del av en Reftec-träff på Chalmers. Utöver det påbörjades även arbetet med att välja årets handledare för 2024.
Denna veckan kommer arbetet med årets handledare att fortsätta tillsammans med representanter från Doktorandsektionen. Utöver det kommer jag ha lite möten, bland annat Dekanbeslutsmöte och möte med Studentföreningen i Skellefteå om situationen för våra studenter där.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Hej på er!

Vilken härlig helg! Har varit på semester sedan i torsdags och gud vad skönt det har varit. Nu har jag dock lite att ta ikapp efter mina dagar i himlen, ska fortsätta marknadsföra för valborg och överväger att göra en beskrivning av hur du ska aktivera ditt medlemskap i Hitract då lite för mycket tid går åt till att förklara det för gamla medlemmar varje vecka. Ska också göra ett inlägg om att de målade skivorna nu sitter uppe utanför D-huset. Jag är fortfarande hemma i Eskilstuna tills på måndag och ska besöka Lintek i slutet av denna vecka.

Tills nästagång!

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Morsning korsning!
Förra veckan hann jag jobba en del med målningen och övrig upprustning av Kårsningen. Därefter bar det snabbt iväg på Reflec träff i Göteborg. Nu i veckan kommer jag fortsatt jobba med Kårsningen samt spika det sista i budgeten.
Hade fint.

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
PXL
Huvudstuderandeskyddsombud

Tjena!

Senaste veckan har jag varit hemma i Halmstad och jobbat hemifrån. I slutet av förra veckan åkte jag, tillsammans med SO och UO, upp till Göteborg för en REFTEC träff. Många viktiga diskussioner och mycket jag kommer ta med mig.

Tack för mig :)

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Hej! Denna vecka blir ännu en lugn vecka (surprise surprise). Jag håller på att läsa igenom postöverlämningarna för projektgruppen och skicka ut deras intyg, tillsammans med att hålla i lite intervjuer för nya projektgruppen och fortsätta dra i valberednings- och överlämningsarbetet

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84
Winter