Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.49

Kårordförande

Sick boy

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hejhopp

Veckan som kommer ska jag till Linköping på reftec träff. Även RKR möte ska hinnas med. Utöver det märks det att det snart är jul då mycket börjar avslutas. Ha det bra!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Hej hej

Förra veckan var jag borta på Reftec-träff i Lund nästan hela veckan. Där diskuterades ganska många olika frågor, bland annat forskningsanknytning i utbildningen. Den här veckan kommer det vara lite att fixa med årets lärare eftersom priset delas ut på Av4ningen på fredag. Utöver det har jag även lite möten med dekanen i TFN.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Halloj!

Förra vecakan hade jag finbesök från våra vänner ifrån Tekniska Högskolans Studentkår, Teknologkåren vid lunds tekniska högskola, Uppsala teknolog- och naturvetarkår och LinTek. Det var två mycket givande dagar dock tråkigt att många av de sittande byts efter jul. 

Denna vecka är det mycket fokus på musikhjälpen samt studentbostadsservice. Det är även sektions möte för datasektionen och kårfullmäktige denna vecka.

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Tjohej tjohop!

Förra veckan var jag nere i Lund på Reftec träff med likartade människor. Där diskuterade vi punkter såsom hur man bäst rekryterar till undergrupper och hur vi går tillväga gällande marknadsföring när det förekommer alkohol. Jag åt där även en och annan kebab. Nu till veckan är det äntligen dags för Av4ningen vilket innebär en hel del preparationer som ska göras klart.

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Jag har varit sjuk, det har inte varit banger :(

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjo gänget!

Stormöte 1 avklarat och ska nu fixa upp det sista för extramötet till de som inte närvarade. Annars är det allmänt fix framöver med möten, sammanställningar, mail fram och tillbaka. Ska dessutom komma igång ordentligt med LARV-guiden och Allt Om LARV så att detta är redo till årsskiftet. Utöver detta ska jag till Uppsala för nästa ARG-träff torsdag och fredag, tillbaka i stan för ett pit stop på lördag, sedan till stockholm för att besöka nobelmiddagens efterfest söndag-måndag.

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84