Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.08!

Kårordförande

Denna vecka har kommer jag delta på universitetsstyrelse möte och rektorsstrategiskaråd, till strategiska rådet ska jag och Erik på LS förbereda en presentation om kårerna och deras arbeta, hur vi bidrar till trivsel på campus. Jag kommer även denna vecka påbörja sammanställningen av studieresan till California State University Fullerton och delta på möten om campus omställningen. På fredag eftermiddag åker jag och Hampus till Uppsala för att delta på naturvetar balen på inbjudan av UTN.

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hejsansvejsan.
Denna veckan är ganska lugn för mig. KS imorgon, på onsdag så kommer jag tillsammans med resterande LG och valberedningen befinna oss på STUK där ni kan ställa alla frågor ni vill om att jobba i kåren. Sen på fredag så åker jag och KO till Uppsala. Mellan där kommer jag göra lite små fix med allt möjligt.

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Förra veckan arbetade jag ganska mycket med planering för utbildningssittningen som kommer hållas 1a mars för alla programrådsrepresentanter, utbildningsbevakare samt utbildningsledare för program. Förra veckan påbörjade jag också ett arbete med att uppdatera utbildningsbevakning.se lite grann.
Den här veckan består av ganska mycket möten. Jag kommer också fortsätta med arbetet med att uppdatera utbildningsbevakning.se. Jag kommer också vara med på infopuben på onsdag där vi kommer stå med valberedningen på STUK.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

How do you do fellow kids?

Mycket att göra, lite tid att göra det på. Det största som händer för mig denna vecka är främst de två rekryteringseventen vi har denna vecka, pub på  onsdag och lunchföreläsning på fredag. Utöver de har vi ett stort event på lördag under Luleå on ice som behöver marknadsföras ännu mera. Annars är det som vanligt med att jag har en hel del annat att göra men som inte riktigt är värt att ta upp här.

Tills nästa gång!

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Inget inskickat

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Hej!

Veckan började tyvärr med sjukdom. Annars har jag arbetat med Studentkompis och Likabehandlingskommitténs uppkommande event. Jag har även varit på Datasektionen och SHOLs sektionsstämmor, hjälp vår kära IO med att sätta upp datorsalsformulär i alla datorsalar. Till sist har jag planerat in min resa till göteborg i april.

Det var allt för mig, tack!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjena folket! Förra veckan var jag på teknikbranschråd, hade hand om en lunchföreläsning med Alleima och lite andra möten. Dessutom jobbade jag med studentbostadsservice och fakturor + kvitton från LARV som jag kommer fortsätta jobba vidare med denna vecka. Jag kommer dessutom jobba mer med överlämningarna, LARV:s valberedning och planering inför att rekrytera ny PG.

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84