Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.14!

Kårordförande

Glad påsk, varit kort vecka ändå hunnit med några möten däribland en workshop om lärosalar. Nästa vecka blir lite kortare den med men där har vi KF, några möten och en del kontorsarbete och styrelse arbete.

Trevlig långhelg gla påsk

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hejsan hoppsan!
Hoppas alla haft en härlig påsk där ni hunnit ta det lugnt och ladda upp får läsperioden.
Denna veckan som kommer är det invals KF på torsdag! MYCKET spännande. Där kommer nästa års kårordförande och vice kårordförande samt nästa års kårstyrelse att väljas in. Utöver det kommer det vara mycket fix med valborg då det börjar dra ihop sig. Men även en hel del arbete med at göra i ordning för överlämningen av min post till min efterträdare.

Ha en bra vecka så hörs vi nästa vecka igen!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Halloj
Jag var ledig förra halva veckan men lite fick jag gjort ändå. Jag hade ett kort dekanbeslutsmöte. Jag började också med arbetet för valet av årets handledare, en jury har blivit bestämd och formuläret kommer gå ut inom någon vecka.
Den här veckan kommer jag inte spendera mycket tid på kontoret. På tisdag har jag möte med fakultetsnämndens utbildningsutskott och på onsdag åker jag till Göteborg för en Reftec-träff som kommer vara resten av veckan.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Hej på er!

Precis som alla andra önskar även jag er en glad påsk och hoppas att lång helgen varit härlig. Denna vecka är väldigt kort för mig då jag ska på semester från och med onsdag kväll så kommer vara intensiva två dagars arbete. Det kommer till största del bestå av lite prepp inför ketten samt skriva lite avtal. Ska även försöka hinna bli klar med inventeringen jag börjat med. Jag kommer inte vara tillbaka på kontoret förens på måndag vecka 16 då jag ska ner till Linköping nästa vecka på INTORK träff.

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Glad påsk!

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Glad påsk!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Tjena folket, hoppas alla haft en trevlig påsk! Nu i veckan är min plan att fortsätta med rekrytering av nya PG, fortsätta med intervjuer och planera inför överlämningen både med LARV och med resten av ledningsgruppen. Har dessutom pratat lite med lite företag som är sugna på att ha lite aktiviteter tillsammans med oss så stay tuned...

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84
Flander