Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.21!

Kårordförande

Omtenta och tentaP kring hörnet, mitt schema är återigen fullt med möten.
Kommer ha uppstartsmöte med internationaliseringsråd och även vara med på möten om framtidens campus.
Årets kanske näst sista kårstyrelse möte på tisdag med lång agenda. Det är mycket som ska knytas ihop innan verksamhetsårets skifte.

Annars står överlämning på agendan. 3 juni börjar vi lämna över till nästa års ledningsgrupp.

LYCKA TILL MED TENTORNA!!!

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hejsan svejsan!
Det märks verkligen att sommaren närmar sig. Mötena börjar tunnas ut och mer av tiden går ut på att förbereda för efterträdare.
Vi ska imorgon hinna med ett kårstyrelsemöte. Men utöver det är veckan rätt lugnt.

Utöver det så var det inte så mycket utan jag vill bara önska lycka till för er som skriver tentor denna veckan så hörs vi igen nästa vecka!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Miarahaba anao
Förra veckan bestod till ganska stor del av möten. Hela torsdagen hade jag gemensam mötesdag med bägge fakultetsnämnderna följt av en heldag med tekniska fakultetsnämnden på fredagen. Jag besökte också Kiruna under helgen där jag gick på deras avslutningssittning.
Den här veckan ska jag bland annat vara med på rektorns strategiska råd och prata om satellitcampus. Jag ska också vara med på en workshop om de nya mattebaskurserna som ska göras till hösten 2025.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Hej Hej,

Denna vecka är på lugn och intensiv på samma gång. Den är lugn för jag är ledig på onsdag och kör halvdagar torsdag fredag men den är intensiv då det kommit en hel del arbete som slängts på mig utöver det som redan ska göras. Så just nu ser det mörkt ut att ta ut mina två veckors ledighet jag har kvar men vi ser hur det går. :)

Tills nästagång

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Halló!

Åter en vecka till historien och en vecka närmare ledningsgruppens generationsbyte. Jag har under senaste veckan förberett allt mer inför överlämningen och samlat ihop alla lösa trådar jag varit lat och lagt på is under årets gång. Denna vecka ska jag fortsätta med detta samt se till att alla avtal som behövs till nästa år revideras och skrivs på.

bless

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Hola!

Förra veckan satt jag med i disciplinnämnden, varit på KS för LS, satt med på TKLs KF. Jag hade även avslutning med LBK där vi besökte 360 trampoline park (om det nu heter så) och det var riktigt roligt! Utöver detta så blåste jag säkert upp 200 ballonger för Islossningen på fredagen. Tack för mig, leverpastej.

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

ހެލޯ އެންމެންނަށް! މި ހަފްތާ ބަންދުގައި އަހަރެން ލަންދުގައި ބޭއްވި އެނިވަރސަރީ ބޯޅައިގައި ކޭއޯ އާއި އައިއޯ އާއި އެކު އުޅުނީމެވެ، އެއީ ވަރަށް މަޖާ ކަމެއް (އަހަރެމެން ލަންޑް-ކޮޕަންހޭގަން-އޮސްލޯ-ސްޓޮކްހޯމް-ލޫލޭއާ ދަތުރުކުރި ގެއަށް ކުރި ދަތުރު ފިޔަވައި) އެވެ. ހަމައެހެންމެ، އެންމެ ފަހުން އަހަރެންނަށް ލިބުނީ ވަލީއަހުދު! މި ހަފްތާގައި އަޅުގަނޑު އިށީނދެގެން އިންނާނީ ބައެއް މިކްސްޑް ކުދި ޕްރޮޖެކްޓްތަކާއި، ބިޒްނަސް ރިޕޯޓާއި، ޙަވާލުކުރުމުގެ ޕްލޭނިންގ އާއި އެކުގައެވެ. އަންނަ ހަފްތާގައި އަނެއްކާވެސް ބައްދަލުވާނެ!

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84
F57481e56af388d7a0ca300404440912