Vad gör ledningsgruppen?

Veckorapport V.47

Kårordförande

Halloj,

Det har varit en fullspäckad vecka. Vi började starkt med ett universitetsstyrelsemöte uppföljt av möten med UKÄ och ett avstämningsmöte med VSS. Har även närvarat vid I-sektionens sektionsmöte och haft väldigt långt möte med kårstyrelsen. Det var även LARV-pub där mitt lag kom längre än UOs:). Denna vecka har vi sammanfogat ett möte med sektions ordföranden och universitetet där alla sektioners ordförande fick lunch och prata av sig med rektorerna, direktören och chefen för VSS. Veckan kommer fortsätta med diverse olika möten, jag och LS ordförande ska sitta och göra en del gemensamma uppgifter. Även RSR rektorsstrategiskaråd men även ha tid för KS 4.

Tills nästa vecka.

Erik
Erik Welltén
Kårordförande (KO)
070-686 25 88
Vice kårordförande

Hejsan hoppsan

Förra veckan hade vi jätte lååååååångt disksusionsks, många punkter som skulle disskuteras. Jag var en sväng förbi geosektionens arbetsmarkndasmässa samt lunch föreläsning från NCCs VD. Denna veckan rivstartade med en lunch tillsammans med alla sektionsordföranden och rektors ledningen. KS möte imorgon sen rullar veckan på. Har från ingenstans blivit engagerad i LARV för att stötta upp Projektgtuppen med så lär bli en del jobb där också.

Hoppas ni får en bra vecka!

Hampus
Hampus Gustavsson
Vice kårordförande (VO)
070-686 25 89
Utbildningsenhetens ordförande

Hej hej.

Förra veckan bestod mest av diverse möten, mest med fakultetsnämnden men även lite annat smått och gott. Den här veckan kommer inte ha lika många möten, det är möten med några utskott från fakultetsnämnden. Utöver det ska jag skriva klart motiveringstexten för årets lärare och fixa med lite andra småsaker.

Erik
Erik Lindström
Utbildningsenhetens ordförande (UO)
070-686 25 83
Informationsenhetens ordförande

Välkomen till yterligare ett ledningsgruppen rappoterar där ledningsgruppen säger vad vi har gjort. I denna upplaga berättar IO att han höll i Alleima-dagen förra veckan vilket blev väldigt lyckat samt börjat sitt arbete med nästa sammarbets event vilket är en casekväll med skogsindustrierna den 7dec. Han var också på I-sektionens sektionsmöte 2 och deltag på branchråd.

Kom tillbaka nästa vecka för den spännande uppföljning.

Gustav
Gustav Jakula
Informationsenhetens ordförande (IO)
072-232 70 09
Sociala enhetens ordförande

Tjenare!

I veckan har jag haft det första av många möten med nya Nolleperiodsgruppen. Jag har även arbetat en hel del med miljön här i Studenternas för att försöka uppdatera/reparera möbler och annat tillbehör. Till sist har jag även lirkat vidare på serveringstillståndet för Studenternas hus.

Tobias
Tobias Enquist
Sociala enhetens ordförande (SO)
070-686 25 87
Huvudstuderandeskyddsombud

Hej hallå i stugan!

Senaste veckan har jag gjort lite allt möjligt faktiskt. Det började med att vi fick in en städmaskin till studenternas hus som vi har testat nu inom LG för att i framtiden kunna användas av sektionslokalerna under kvällarna. I onsdags var jag nere i Piteå tillsammans med LS för att medverka i Framtidsdagen, det var väldigt roligt att komma ner och se hur våra studenter i Piteå har det och kunna svara på frågor. Torsdags var det lunchmöte med Likabehandlingskommittén och Minimässan för gymnasiestudenter. Jag avslutade veckan med att vara med på uppstartsmötet för UniversEH 2.0.

Det var allt för mig, tack!

Joel
Joel Wigroth
Huvudstuderandeskyddsombud (HSSO)
073-153 35 57
Projektledare LARV

Jag är tillbaka, och jag lever. Efter en otroligt spännande vecka på sjukhuset med massor av olika ingrepp och provtagningar är jag äntligen frisk och fungerande igen. Nu under veckan kommer jag främst ta igen arbete som jag missat medan jag varit sjuk. En del mailande, möten, fakturor och annat spännande väntar mig denna vecka. Dessutom ska jag fortsätta rekrytera värdar och knyta ihop en del lösa trådar då julen närmar sig och kort därefter LARV-mässan. Imorgon drar jag och projektgruppen till ARMADA, arbetsmässan på KTH. Bing chilling

Beck
Beck Östlin
Projektledare LARV (PL)
070-686 25 84
PL veckovisa bild
Gooning